www.iaw.nl

internetadressenwijzer

Wordt uw website gevonden? Hier uw website?

Link aanmelden / website toevoegen

Plaats gratis uw website bij de links op deze wijzer.
Uw website dient wel branchegerelateerd te zijn. Klik hier.

Belgiƫ

België is een staat in West-Europa. België grenst aan Nederland, Duitsland, Luxemburg en Frankrijk. De staat ligt aan de Noordzee en wordt ook wel Koninkrijk België genoemd. België is in totaal 30.528 km² groot. Er wonen iets meer dan 11 miljoen inwoners in het land. Brussel is de hoofdstad en tevens belangrijkste stad van dit land.

De talen Frans, Nederlands en Duits worden in dit land gesproken. Ongeveer zestig procent van de bevolking spreekt Nederlands, veertig procent spreekt Frans en minder dan een procent spreekt Duits. Nederlands wordt voornamelijk in Vlaanderen gesproken.

België onstond in 1830. Dit gebeurde na de Belgische Revolutie toen het zich afscheidde van het Verenigd Koninkrijk der Nederlanden. België werd in de prehistorie bevolkt door verschillende Keltische en Germaanse stammen.

21,4% van het oppervlak in België is bedekt met bos. In de Ardennen is de natuur uitgestrekt, omdat de bevolkingsdichtheid er lager ligt dan in Vlaanderen.

Beste Links

kingduiven_22 kingduiven_22
houden en fokken van kingduiven   Website

Sigma Services Comm.V. Sigma Services Comm.V.
Goedkoopsteverzekeringauto.be geeft gratis informatie over autoverzekeringen en tracht deze informatie zo volledig mogelijk, juist, begrijpelijk, nauwkeurig en actueel te presenteren   Website

Meer Links